Rezervoare modulare rectangulare

Rezervoare modulare rectangulare

REZERVOARE MODULARE RECTANGULARE

Va prezentam rezervoarele metalice rectangulare, care pot fi pre-izolate termic, cu o capacitate neta cuprinsa intre 1 m3 – 1000 m3.

Aceste rezervoare sunt avizate pentru stocare apa potabila si compatibile cu sisteme de protectie antiincendiu cu sprinklere. Toate panourile sunt complet testate pentru a rezista la presiuni de sase ori mai mari decat cele normale de utilizare. Modularitatea face posibila amplasarea lor in locuri cu acces dificil.

Rezervoarele din otel presat, cu capacitati de pana la 1300 m3, au fost instalate la nivel global in proiecte de alimentari cu apa, in industria alimentatiei, in domeniul hotelier, cai ferate, spitale si nu numai.

Folosind o tehologie care s-a dovedit a prezenta eficacitate maxima, rezervoarele sectionale au un record de vanzari impresionant in piata. Aceste rezervoare pot fi realizate la nivelul solului sau elevate pe structuri metalice care sunt proiectate si fabricate special.

Rezervoare metalice cilindrice vitrificate

Rezervoare metalice cilindrice vitrificate

Rezervoare metalice cilindrice vitrificate din panuri din otel fuzionat cu sticla.

Stocarea apei si a apei uzate sunt aplicatiile principale in cadrul carora se utilizeaza rezervoarele vitrificate.

Avantaje: rezistenta ridicata la coroziune, durabilitatea, transportul si instalarea facile datorita design-ului modular. Rezervoarele pe care le furnizam se pot demonta si remonta usor in alta locatie. Mentenanta si service-ul au costuri reduse si conduc catre o amortizare mult mai rapida a investitiei .

Mentenanta reparatii si reabilitare rezervoare

Mentenanta reparatii si reabilitare rezervoare

         Pe langa capacitatea de a instala si pune in functiune rezervoare la nivel mondial, grupul de companii cu servicii prezente pe acest site ofera si servicii de: inspectie, intretinere, reabilitare si reparare. Este esential ca sistemele prevazute cu rezervoare sa fie administrate corespunzator si inspectate regulat, pentru a mentine nivelul de performanta.

Astfel se poate veni in sprijinul dumneavoastra prin furnizarea de servicii de inspectie si mentenanta corespunzatoare, pentru a asigura ca instalatia ramane in conditii functionale optime, indiferent de tipul si marca rezervorului detinut.

Lucrarile de mentenata si service sunt sustinute de echip e specializatede ingineri. Consilierea este oferita la sistemele de instalatii existente si pentru a fi aduse la standardele nationale si internationale in vigoare, incluzand imbunatarirea si adaugarea de echipamente auxiliare.

Specialistii ccompaniilor prezente pe site lucreaza in conformitate cu standarde Internationale, oferind analiza si suport de proiectare la toata gama de upgrade-uri pentru rezervoare.

A va asigura ca s-a optat pentru programul de mentenanta potrivit este important, deoarece micile probleme se pot agrava, devenind probleme majore. Contactati echipa noastra pentru mai multe informatii.

Lista de servicii oferite de echipa noastra:

  • inspectie rezervor / constatare
  • curatare-spalare rezervor
  • reabilitare rezervoare
  • revizie generala (interior & exterior)
  • adaugare componente suplimentare (traductori de nivel, indicator de temperatura, sisteme tip SCADA, siteme de alarmare, acces lateral, alte racorduri hidraulice)

• inlocuire componente (geomembrana, heater imersat, racorduri hidraulice, virole suplimentare, etc.)

 

Mentenanta si service grupuri electrogene

Mentenanta si service grupuri electrogene

Este esentiala dezvoltarea unui program eficient de mentenanta a motorului pentru a va proteja investitia, pentru a obtine o durata maxima de viata si pentru a pastra parametrii optimi de functionare ai motorului. Un program eficient de intretinere, bazat pe recomandarile din manualul de operare, va permite sa luati decizii ce vor reduce atat timpul de imobilizare al echipamentelor cat si costurile de operare.

Mentenanta planificata efectuata cu regularitate (schimbarea filtrelor de ulei si a uleiului de motor, conform programului si recomandarilor producatorilor) si analiza uleiului, previn defectarea componentelor motorului. De regula, reparatiile preventive efectuate inainte de aparitia defectului conduc la costuri mai scazute decat reparatiile realizate dupa defectare.

 

Prin contractul de service si mentenanta se asigura:

  • Mentinerea grupurilor electrogene in permanenta stare de buna functionare
  • Service pentru orice tip de grup electrogen: motor termic, generator si tablou de comanda.
  • Inlocuirea echipamentelor defecte pe parcursul interventiei
  • Consultanta/Constatare gratuita
  • Furnizarea de consumabile, piese de schimb, la preturi competitive

Gallery DEMO

This is a demonstration of a Gallery plugin for WordPress websites.

Create amazing galleries in few clicks

Gallery plugin helps you to collect images and display them on your website. Add unlimited galleries to your website – no programming knowledge required.

Expand your possibilities with exclusive add-ons

Help & Support

If you have any questions, our friendly Support Team is happy to help. Visit our Help Center

Shortcodes

Use [print_gllr id=gallery_id display=short] shortcode for displaying short description and link to the single gallery.

Use [print_gllr id=gallery_id] shortcode for displaying all images in gallery.

 

Sistemul de stingere DAFO FORREX

Sistemul de stingere DAFO FORREX

DE CE ALEGE SISTEMUL DAFO FORREX?
DAFO au dezvoltat și instalat sisteme de stingere a incendiilor timp de aproape 40 de ani și au testat o gamă largă de metode de detectare, agenți de stingere diferite și metode de livrare. . În spatele sistemului de stingere DAFO pe care vi-l oferim astăzi, aveți mulți ani de experiență și cunoștințe profesionale. Am făcut multe teste de stingere care ne-au învățat cum afectează condițiile din zona periculoasă produsele noastre de stingere.
Sistemul nostru robust este adaptat pentru a suporta cerințe înalte în împrejurimi cu o mulțime de vibrații, schimbări de temperatură uriașe și solicitare mecanică și mecanică.
Timpul de descărcare pentru agentul de stingere este de aproximativ 20 de secunde. Pentru a stinge focul durează aproximativ o secundă.
Pentru a arunca o privire la funcția sistemului de prevenire a incendiilor Dafo FORREX.
Vă rugăm să aruncați o privire la diferite videoclipuri la:
http://www.youtube.com/dafobrand
Uneori, clienții privesc numai prețul la achiziționarea de sisteme de stingere a incendiilor și acest lucru este de înțeles. Dar este necesar să se uite și mai mult. Dacă sistemul de stingere a incendiilor creează probleme și vehiculul se termină în magazinul de lucru, acesta va crea mai multe costuri. Prin urmare, este important să se analizeze calitățile tehnice și fiabilitatea sistemului.
Vă invităm câteva minute să aruncați o privire la:

Beneficiile sistemului Dafo Forrex:
Detector de linie robust
Agent de stingere eficient
Container fără presiune
Întreținere ușoară
Sistem independent
În urma orientării suedeze SBF 128 + 127  Aprobări
kituri de sistem prefabricate

Sisteme automate de stingere pentru utilaje agricole sau masini si motoare auto

Sisteme automate de stingere pentru utilaje agricole sau masini si motoare auto

SISTEME AUTOMATE DE STINGERE HFC-227EA / HFC-236FA FIDIAS

Va recomandam aceste sisteme de stingere atunci cand doriti sa protejati motoare sau masini unelte precum utilaje agricole, motostivuitoare etc. Avem mai multe variante de sisteme de stingere dar acesta este unul foarte fiabil si eficient si are un pret de cost relativ scazut.

Iata din ce este alcatuit acest veritabil mini sistem de stingere:

Tub flexibil capabil sa stinga incendii de tip A, B, C si E. Poate proteja aproape orice spatiu.
• Eficienta ridicata – raport calitate pret: mentenanta zero, durata mare de viata, activare automata • Nu necesita cilindru pentru depozitarea agentului de stingere: intregul sistem se monteaza in interiorul zonei protejate.
• Posibilitatea conectarii la componente aditionale cum ar fi o unitate de semnalizare pentru a activa alte functii.
• Agent de stingere curat si eficient: gaze HFC (HFC-227EA si HFC-236FA), cunoscute in intreaga lume.
• Declansare automata la cresterea temperaturii: ideal spatii neocupate sau nemonitorizate.
• Total independent: sistemul este operational 24/7 fara a necesita sursa de curent.
• Nu necesita mentenanta pe intreaga durata de viata = zero costuri de mentenanta.
• Durata lunga de viata: 5 – 10 ani, in functie de tipul aplicatiei.
• In urma descarcarii, nu afecteaza zona protejata sau oamenii.
• Mod de instalare foarte simplu: nu necesita pregatire speciala pentru instalare.
• Manometru pentru a monitoriza permanent presiunea.
• Temperaturi joase de functionare: pana la -40°C.
• Temperatura de activare: 100oC sau 120°C.

Incendiu intr-un bloc de locuinte din Londra

Incendiu intr-un bloc de locuinte din Londra

Arde o cladire de imobile din Londra. Arata urat de tot. E un bloc de locuinte urias cu vreo 65-70 de etaje din cate am citit. Nu prea ai avea cum sa te salvezi din asa ceva daca esti surprins la vreun etaj din nefericire. Din interior se aud strigate disperate de ajutor. Am zis si revin ca toate cladirile astea uriase trebuiesc prevazute cu instalatii de stingere a incendiilor cu sprinklere peste tot. Cu materiale ignifugate, cu scari de evacuare exterioare de incendiu, cu grupuri de pompare proprii si rezervoare de incendiu. La noi nu prea respecta multi beneficiari toate regulile acestea. Sunt multe cazuri de firme care au nevoie de investitii, sunt notificati de pompieri si nu fac nimic sau taraganeaza investitiile. Am sute de solicitari si cazuri in care sunt necesare instalatiile si totusi foarte putini propietari de obiective fac efectiv investitia.

https://youtu.be/pStB7aCT43E

Solicitati o oferta pentru sisteme de aerosoli DSPA

Solicitati o oferta pentru sisteme de aerosoli DSPA

Ce trebuie sa aveti in vedere atunci cand solicitati o oferta pentru sisteme de aerosoli DSPA

Sistem de stingere  cu aerosoli DSPA pentru camere de server:

Clasa A si incendiu si clasa E de incendiu.
Ne trebuie schita camerei pentru care doriti sa asigurati protectia la incendiu ( trimiteti dimensiunile, tipul de podea, tip tavan si daca are tavan fals sau podea falsa inaltimile acestor cavitati )
Dispunerea echipamentelor in camera care urmeaza a fi protejata, si anume dispunerea rackurilor, a UPS urilor si a serverelor, a tablourilor electrice, a spliterelor de aer conditionat (vedere de sus)
Eventual poze cu dispunerea rackurilor, a UPS urilor si a serverelor, a tablourilor electrice, a spliterelor de aer conditionat

În situația în care lucrările de modificare și/sau de schimbare a destinației vizează părți ale unei construcții autorizate din punctul de vedere al securității la incendiu, atunci documentația de avizare/autorizare trebuie să trateze doar spațiile asupra cărora se intervine, în scenariu făcându-se o analiză a modului în care aceste intervenții influențează cerința fundamentală „securitate la incendiu” a întregii construcții.

Instalatie antiincendiu  cu aerosoli DSPA pentru arhive documente:

Clasa A de incendiu  si clasa E de incendiu.
Ne trebuie schita camerei pentru care doriti sa asigurati protectia la incendiu ( trimiteti dimensiunile, tipul de podea, tip tavan si daca are tavan fals sau podea falsa inaltimile acestor cavitati )
Dispunerea echipamentelor in camera care urmeaza a fi protejata, si anume dispunerea cu tipurile de raft amplasate in camera (vedere de sus)
Eventual poze cu dispunerea rafturilor in camera de arhiva si modelul de rafturi utilizate la arhiva de documente si a echipamentului electric.

În situația în care lucrările de modificare și/sau de schimbare a destinației vizează părți ale unei construcții autorizate din punctul de vedere al securității la incendiu, atunci documentația de avizare/autorizare trebuie să trateze doar spațiile asupra cărora se intervine, în scenariu făcându-se o analiză a modului în care aceste intervenții influențează cerința fundamentală „securitate la incendiu” a întregii construcții.

Sistem de stingere  cu aerosoli DSPA pentru hote:

Clasa A de incendiu  si clasa E de incendiu.
Ne trebuie schita camerei care adaposteste hotele pentru care doriti sa asigurati protectia la incendiu ( trimiteti dimensiunile, tipul de podea, tip tavan si daca are tavan fals sau podea falsa inaltimile acestor cavitati si evidentiati amplasarea hotelor )
Schita hotelor cu dimensiunile lor  trecute pe schita completata cu evidentierea elementelor de sub fiecare hota (grill, friteuza,  aragaz, gratar, etc)
Dispunerea echipamentelor in camera care urmeaza a fi protejata, si anume dispunerea cu tipurile de raft amplasate in camera (vedere de sus)
Eventual poze cu cu hotele si elementele de sub fiecare hota, precum si cu echipamentului electric.

Explicarea incidentului din 10 septembrie de la Data Center-ul ING Romania

Explicarea incidentului din 10 septembrie de la Data Center-ul ING Romania

Ceea ce nu se spune in acest articol este ca exista si valve silentioase care au zgomot si vibratii foarte mici, speciale pentru butelii de stingere folosite in camere de servere. Daca nu au folosit din acelea e si normal ca li s-au stricat hardurile cand au facut simulare de incendiu. HDD-urile sunt sensibile la vibratii.

Companiile noastre folosesc numai valve cu vibratii reduse speciale pentru camere de servere in care exista HDD-uri sensibile la vibratii. Sunt mai scumpe dar macar stim ca nu avem probleme cu ele.

Sa citim articolul:

“Sâmbătă, 10 septembrie, a avut loc un incident extrem de rar, care a pus la pământ centrul de date principal al unei banci din Bucuresti

Românii care au carduri la acea banca nu le-au putut folosi timp de 8 ore.

Operațiunile companiei au fost blocate aproape în totalitate și banca nu a putut să transmită clienților ce se întâmplă, fiindcă nu a avut acces la baza de date a acestora.

Cauza incidentului: un zgomot imens 

Mulți au supectat un atac informatic. În realitate, serverele au fost afectate de zgomotul foarte puternic produs în timpul unei simulări de stingere a incendiilor.”

Mai multe detalii in site-ul DIGI24.ro.

Save

Save