Instalatii de stingere in derivatie cu apa pulverizata

Instalaţii în derivaţie cu apă pulverizată

Instalaţiile cu sprinklere în derivaţie cu apă pulverizată utilizează sprinklere deschise (drencere) sau pulverizatoare, conectate la o instalaţie cu sprinklere având propriul robinet de comandă (robinet cu inundare sau comandă multiplă) acţionat de către o instalaţie de semnalizare a incendiilor.

Derivaţiile cu apă pulverizată pot fi conectate la o instalaţie de stingere cu sprinklere dacă conecxiunea nu depăşeşte 80 mm iar necesarul de apă suplimentar este luat în considerare în calculul surselor de apă.

  • Realizam instalatii de stingere in derivatie cu APA pulverizata ( solicita oferta aici )

Aceste instalaţii sunt montate în zone în care se preconizează incendii violente cu o propagare rapidă sau se doreşte inundarea rapidă cu apă a unei zone determinate în care se aşteaptă originea incendiului.
stingator-incendiu728x90

SOLICITATI O OFERTA DE INSTALATIE de STINGERE sau de VERIFICARE OBLIGATORIE a INSTALATIEI de STINGERE

Pentru proiecte de instalatii de stingere trimiteti cererea dvs. scrisa, impreuna cu documentatia aferenta proiectului, prin e-mail la: contact[at]instalatii-stingere.ro

Relatii la Telefon: 0723337363 Pentru un calcul estimativ avem nevoie de date precum suprafetele camerelor, inaltimea de montaj, structura zidurilor si a pardoselilor, daca sunt pardoseli tehnice, orasul in care se doreste a se efectua lucrarea, samd