Sistemul de stingere DAFO FORREX

DE CE ALEGE SISTEMUL DAFO FORREX?
DAFO au dezvoltat și instalat sisteme de stingere a incendiilor timp de aproape 40 de ani și au testat o gamă largă de metode de detectare, agenți de stingere diferite și metode de livrare. . În spatele sistemului de stingere DAFO pe care vi-l oferim astăzi, aveți mulți ani de experiență și cunoștințe profesionale. Am făcut multe teste de stingere care ne-au învățat cum afectează condițiile din zona periculoasă produsele noastre de stingere.
Sistemul nostru robust este adaptat pentru a suporta cerințe înalte în împrejurimi cu o mulțime de vibrații, schimbări de temperatură uriașe și solicitare mecanică și mecanică.
Timpul de descărcare pentru agentul de stingere este de aproximativ 20 de secunde. Pentru a stinge focul durează aproximativ o secundă.
Pentru a arunca o privire la funcția sistemului de prevenire a incendiilor Dafo FORREX.
Vă rugăm să aruncați o privire la diferite videoclipuri la:
http://www.youtube.com/dafobrand
Uneori, clienții privesc numai prețul la achiziționarea de sisteme de stingere a incendiilor și acest lucru este de înțeles. Dar este necesar să se uite și mai mult. Dacă sistemul de stingere a incendiilor creează probleme și vehiculul se termină în magazinul de lucru, acesta va crea mai multe costuri. Prin urmare, este important să se analizeze calitățile tehnice și fiabilitatea sistemului.
Vă invităm câteva minute să aruncați o privire la:

Beneficiile sistemului Dafo Forrex:
Detector de linie robust
Agent de stingere eficient
Container fără presiune
Întreținere ușoară
Sistem independent
În urma orientării suedeze SBF 128 + 127  Aprobări
kituri de sistem prefabricate