Sisteme de stingere

Stingere de stingere automata a incendiilor autorizate IGSU Tel: 0772275868

Sisteme de stingere
Articole

Mentenanta reparatii si reabilitare rezervoare

         Pe langa capacitatea de a instala si pune in functiune rezervoare la nivel mondial, grupul de companii cu servicii prezente pe acest site ofera si servicii de: inspectie, intretinere, reabilitare si reparare. Este esential ca sistemele prevazute cu rezervoare sa fie administrate corespunzator si inspectate regulat, pentru a mentine nivelul de performanta.

Astfel se poate veni in sprijinul dumneavoastra prin furnizarea de servicii de inspectie si mentenanta corespunzatoare, pentru a asigura ca instalatia ramane in conditii functionale optime, indiferent de tipul si marca rezervorului detinut.

Lucrarile de mentenata si service sunt sustinute de echip e specializatede ingineri. Consilierea este oferita la sistemele de instalatii existente si pentru a fi aduse la standardele nationale si internationale in vigoare, incluzand imbunatarirea si adaugarea de echipamente auxiliare.

Specialistii ccompaniilor prezente pe site lucreaza in conformitate cu standarde Internationale, oferind analiza si suport de proiectare la toata gama de upgrade-uri pentru rezervoare.

A va asigura ca s-a optat pentru programul de mentenanta potrivit este important, deoarece micile probleme se pot agrava, devenind probleme majore. Contactati echipa noastra pentru mai multe informatii.

Lista de servicii oferite de echipa noastra:

  • inspectie rezervor / constatare
  • curatare-spalare rezervor
  • reabilitare rezervoare
  • revizie generala (interior & exterior)
  • adaugare componente suplimentare (traductori de nivel, indicator de temperatura, sisteme tip SCADA, siteme de alarmare, acces lateral, alte racorduri hidraulice)

• inlocuire componente (geomembrana, heater imersat, racorduri hidraulice, virole suplimentare, etc.)