Sisteme de stingere

Stingere de stingere automata a incendiilor autorizate IGSU Tel: 0772275868

Sisteme de stingere
Articole

Rezervoare modulare rectangulare

Rezervoare modulare rectangulare

Va prezentam o serie de rezervoare modulare rectangulare, metalice, necesare pentru rezerva de apa intangibila in cazul oricaror instalatii de stingere cu apa si care pot fi pre-izolate termic, cu o capacitate neta cuprinsa intre 1 m3 – 1000 m3.

Aceste rezervoare sunt avizate pentru stocare apa potabila si compatibile cu sisteme de protectie antiincendiu cu sprinklere. Toate panourile sunt complet testate pentru a rezista la presiuni de sase ori mai mari decat cele normale de utilizare. Modularitatea face posibila amplasarea lor in locuri cu acces dificil.

Rezervoarele din otel presat, cu capacitati de pana la 1300 m3, au fost instalate la nivel global in proiecte de alimentari cu apa, in industria alimentatiei, in domeniul hotelier, cai ferate, spitale si nu numai.

Folosind o tehologie care s-a dovedit a prezenta eficacitate maxima, rezervoarele sectionale au un record de vanzari impresionant in piata. Aceste rezervoare pot fi realizate la nivelul solului sau elevate pe structuri metalice care sunt proiectate si fabricate special.

Bile extinctoare pentru hote industriale 

cropped-sisteme-anti-incendiu-1.jpg