Sisteme de stingere a incendiilor

Sisteme de stingere a incendiilor
Sisteme de stingere a incendiilor


Va oferim solutii tehnice potrivite pentru stingerea incendiilor in zonele care necesita un regim de protectie speciala. Agentii de stingere gazosi folositi de noi in componenta acestor sisteme de stingere a incendiilor sunt siguri pentru mediu si ofera o protectie rapida si fiabila a bunurilor materiale si a vietii. Special adaptate la aplicatiile individuale, ele lupta cu incendiile fara efecte secundare si fara impact negativ asupra obiectelor protejate.

Pentru a proteja mediul inconjurator va recomandam utilizarea gazelor naturale obtinute din atmosfera si gaze sintetice care sunt prietenoase cu acesta. Focul se stinge prin inlocuirea Oxigenului din incintele-zonele care trebuiesc protejate, cu gaze inerte precum: Argon, Azot , Dioxid de Carbon, combinatii ale acestora ( Inergen ), sau prin absorbtia de caldura de catre gazele sintetice ( Novec ).

SISTEME DE STINGERE PE BAZA DE  GAZ, PULBERE si AEROSOLI:

Domeniile tipice de aplicatie pentru “Sistemele de Stingere cu Gaz Inert” . Aceste domenii: includ instalatii electrice, statii de transformatoare , echipamente de telecomunicatii, camere cu echipamente de supraveghere si control instalatii, fluxuri tehnologice, camere severe , arhive, depozite, hotelui, cladiri pentru birouri, subsoluri cladiri, instalatii si utilaje de tratament, injectie metale sau mase plastice, depozitare substante cu pericol de explozie , vopsele,  instalatii de fabricare a spumei, in procesul de prelucrare al lemnului, convertoare de energie, instalatii de vopsire/pulverizare.

Oriunde exista un risc de incendiu, noi vom veni cu  solutiile tehnice si echipamentele corespunzatoare, pentru protectia oamenilor, instalatiilor, cladirilor si a mediului.

Va puteti baza pe tehnologiile si echipamentele/instalatiile de stingere a incendiilor apeland la societatea noastra, antreprenor general in domeniul instalatiilor de stingere.

Aceste sisteme de stingere a incendiilor trebuie sa corespunda urmatoarelor cerinte principale:

  • sa fie oricand gata de functionare;
  • sa nu intensifice prin functionarea lor arderea;
  • sa fie sigure in functionare si sa aiba vitalitate ridicata;
  • sa actioneze asupra focarului de incendiu astfel incat sa excluda posibilitatea reaprinderii;
  • sa aiba mijloace de actionare locala si de la distanta, si posibilitati de control;
  • sa nu fie periculoase pentru om;
  • substantele stingatoare sa nu provoace corodarea instalatiilor si constructiilor afectate, sa nu fie deficitare si sa-si mentina proprietatile stingatoare dupa o depozitare indelungata.

Save